Vrouwen in ondergoed

5 frustrerende ondergoedproblemen

Of je nu last hebt van te strak ondergoed of doorschijnend ondergoed, deze frustraties zijn altijd ontzettend vervelend. Gelukkig is er voor iedereen genoeg comfortabel ondergoed beschikbaar, dus ook voor jou. Op zoek naar tips? Met deze suggesties kun je binnenkort zorgeloos genieten van je onderbroekenleven en je concentreren op leukere zaken ;)

 

1. Ondergoed met duidelijke naden

 

Stel je het volgende scenario voor: je hebt net een mooie broek, een nieuwe legging of je favoriete rok aangetrokken. Als je op het punt staat de deur uit te gaan, werp je een laatste blik in de spiegel en realiseer je je: oh nee, de lijnen van mijn ondergoed zijn zichtbaar. In plaats van je mooie billen te bewonderen, wordt alle aandacht getrokken door de dikke stiksels. Dit is zeker niet wat je wilt.

 

Waarom zie je mijn ondergoed lijnen door mijn kleding heen?

 Naadloos ondergoed

Een standaard onderbroek bevat doorgaans opvallende naden. Dit is geen probleem, maar als je een strakke pantalon, broek, legging, rok of jurk draagt, kunnen de lijnen van je onderbroek zichtbaar zijn.

 

Welk ondergoed is niet zichtbaar?

 

Ontdek naadloos ondergoed van Beeren dat perfect bij jouw wensen past! Het uitgebreide assortiment biedt een ruime keuze aan onzichtbaar ondergoed, dankzij de innovatieve laser-cut techniek die ervoor zorgt dat de naden volledig plat zijn. Zo geniet je van comfortabel en onopvallend ondergoed.

 

2. doorschijnend gekleurd ondergoed

 

Nadat je een onderbroek met platte naden hebt gevonden, moet je nog op zoek naar ondergoed waarvan de kleur niet doorschijnd. Hoewel een doorschijnende boxershort waarschijnlijk niet het grootste probleem is, kan het wel een probleem worden wanneer je onderbroek zichtbaar is onder je broek.

 

Waarom is mijn ondergoed doorschijnend?

 

Het is eigenlijk heel eenvoudig: waarschijnlijk heb je gewoon de verkeerde kleur onderbroek of slip gekozen. Vooral als je een zwarte of bedrukte variant draagt, kan deze doorschijnen onder een lichte broek. Een veelvoorkomende fout is ook om wit ondergoed te dragen onder een witte broek.

 

Welk ondergoed is niet zichtbaar door kleding heen?

 

Om te voorkomen dat iedereen de kleur van je ondergoed ziet, is het aan te raden om te kiezen voor een huidskleur. Bij een lichte huid kan je het beste kiezen voor Huidskleur of wit en bij een donkere huid is zwart een goede keuze als je op zoek bent naar onzichtbaar ondergoed.

 

Derde graads ondergoed

Na de frustraties over boxers die niet goed passen, richten we onze aandacht nu op boxers die geen comfort bieden. Een boxer die zweterig en vochtig is, is zeker niet wenselijk, vooral niet tijdens warm vakantieweer. We kennen allemaal het onaangename gevoel van een bezwete bips, yuck!

 

Waarom is mijn ondergoed vochtig aanvoelend?

 

Materiaal is een sleutelwoord dat veel kan bijdragen aan je bilpartij. Ondanks dat we meestal geen negatieve opmerkingen hebben over katoen of synthetische materialen, is het bij extreme hitte beter om voor een ander materiaal te kiezen.

 

Wat voor soort ondergoed is goed geventileerd?

 

Als je zweten wilt voorkomen, moet je kiezen voor ademend ondergoed. Je kunt het beste kiezen voor materialen als bamboe, modal of lyocell. Deze stoffen zijn niet alleen ademend, maar hebben ook het voordeel dat ze zachter zijn voor je billen.

 

4. Strakke onderkleding

 

Het is ook niet goed voor alles daar beneden om een strakke boxer te dragen. Laten we eerlijk zijn: als dingen schuren en knellen, is dat helemaal niet prettig omdat je gewoon comfortabel ondergoed wilt dat geen irritatie veroorzaakt.

 

Waarom zit mijn ondergoed zo krap?

 

Een veelvoorkomende oorzaak is dat je onderbroek te klein is. Ook al kun je nog steeds in maat XS passen, het kan misschien verstandig zijn om een maat groter te overwegen.

 

Welk ondergoed zorgt voor geen afknelling?

 

Het beste advies om strak ondergoed te vermijden is om een maat groter te kopen. Als je daar nog niet aan toe bent, zijn voor mannen [losse boxers] wijde boxershorts een alternatieve optie, omdat je je vrijer dan ooit zult voelen in een losse boxer, vergeleken met het dragen van een te klein paar.

 

5. Je ondergoed komt omhoog.

Strak ondergoed dragen is niet ideaal, maar een boxer die steeds omhoog komt kan ook frustrerend zijn. Misschien blijven de pijpen van je boxer omhoog rollen of zit je slip zo hoog dat hij constant tussen je billen klemt. Niet prettig.

 

Wat is de reden dat mijn ondergoed omhoog kruipt?

 

Als de pijpen van je boxer blijven oprollen, is het mogelijk dat je een maat te groot hebt gekocht. Een andere mogelijkheid is dat je boxer gewoon oud is, los gaat zitten en aan vervanging toe is. Kruipt je ondergoed steeds omhoog tussen je billen (en draag je geen string)? Dan is je ondergoed misschien te klein, te kort, of gewoon niet geschikt voor jouw lichaamstype.

 

Welke onderbroek blijft er comfortabel zitten zonder tussen je billen te kruipen?

 

Als je merkt dat je ondergoed constant omhoog kruipt, is het misschien tijd om iets nieuws te kopen. Een goede tip is om te kiezen voor een boxershort met langere pijpjes.

Wijde heren boxershorts

Kortom, als je de juiste boxer wilt dragen, shop dan snel voor onzichtbaar en ademend ondergoed dat niet doorschijnt en de juiste maat beschikbaar heeft. We hebben genoeg op voorraad en als je vandaag bestelt, wordt het morgen geleverd.

Terug naar blog